Enak Endi Daging Kucing Karo Daging Pitik

Enak Endi Daging Kucing Karo Daging Pitik

Enak Endi Daging Kucing Karo Daging Pitik

enak Endi daging kucing Karo daging pitik​

Daftar Isi

1. enak Endi daging kucing Karo daging pitik​

Jawaban:

kandang

Penjelasan:

karena daging kucing dan daging ayam itu dari kandang

2. enak endi daging kucing Karo daging pitik?

Jawaban:

menurut aku daging pitik

semoga bermanfaat^-^<= jangan lupa follow me

thanks

Jawaban:

eh pitik soalnya gtw

Penjelasan:

mana saya tau saya kan ikan

3. Apa cangkrimanneEnak endi daging kucing karo daging pitik?​

Jawaban:

enakan daging pitik

Penjelasan:

maaf kalo salah

4. Apakah sebab diharamkannya memakan daging kucing

karena kucing mempuyai taringKarena kucing adalah hewan kesayangan nabi

5. Enak endi daging kucing Karo daging pitik Karepe : Plus jawab dengan benar

Jawaban:

1. nek wakmu njawa daginng pitik berrarti wakmu tau mangan daging kucing, (sewalike)

6. A.)Enak endi dagimg kucing karo daging pithik? B.)kelebu cangkriman opo?​

Jawaban:

1. Kalau jawab daging ayam berarti pernah makan daging kucing

1. Kalau jawab daging ayam berarti pernah makan daging kucing2. Digebuk

1. Kalau jawab daging ayam berarti pernah makan daging kucing2. Digebuk3. Mutung kesarung

1. Kalau jawab daging ayam berarti pernah makan daging kucing2. Digebuk3. Mutung kesarung4. Gedhe omonge

Kalo A.Daging pithik

kalo yg B.

maap Aku bukan org jawa

Penjelasan:

semoga memebantu

7. enak endi daging kucing karo daging pitik kalebu cangkriman tolong bantu ​

Jawaban:

pikir sendiri

Penjelasan:

emang ada pelajaran kek gitu

Jawaban:

aneh lu

emang ada pertanyaan kek gitu?

8. 6. Itik pertis, ibo perbeng, ijak perlong. 7. Apa sing dilebokne kok malah metu? 8. Wiwawite lesmba dhonge karwa pake. 9. Dicokot pucuke, sing kelong bongkote 10. Enak endi daging kucing karo daging pitik 11. Sawah rong kedhok galengane mung sitho 12. Yen amba ora isa metu, nanging bareng ciyut malah bisa metu. 3. Ana gajah numpak becak, ditutupi rapet, kira-kira ketok apane? dibadhile ore n​

Jawaban:

tuliskan 1 puisi tentang hewan

9. coba cangkriman-cangkriman ing ngisor Iki aranana kalebu jinise cangkriman sing Endi!1.dipijet wudele, mripate mendelik2.enak endi daging kucing Karo daging pitik?3.sawah rong kedhok galengane mung sithok4.yen Amba ora isa metu, nanging bareng ciyut malah bisa metu5.ana gajah numpak becak, ditutupi rapet, kira-kira ketok apene?​

Jawaban:

1.dipijet wudele, mripate mendelik

10. endok karo pitik disek endi tolong jawab kalo bisa​

Jawaban : Pitik Pitik Pitik Pitik

11. Apakah sebab diharamkannya memakan daging kucing

karena kucing merupakan hewan kesayangan atau hewan yang paling disukai oleh rasulullah saw.

12. 1) Enak endi daging kucing karo daging pitik?2) Suru supaya bisa mlayu dikapakake?3) Ora usah mutung, mutung apa?4) Ana kapal disawat watu bisa kelem, kira-kira gedhe apane?

1. Kalau jawab daging ayam berarti pernah makan daging kucing
2. Digebuk
3. Mutung kesarung
4. Gedhe omonge

13. cangkriman ing ngisor Iki seng kalebu blenderan yaiku…….a.Anake gelungan, anake ngrembyangb.Ceblok Nyang ngisor sing digoleki ndhuwurc.Enak Endi daging kucing Karo daging pitik?d.wiwawite lesmbana dhonge karwa pake​

Jawaban:

C. Enak Endi daging kucing Karo daging pitik?

Penjelasan:

Enak endi daging kucing karo daging pitik?

Batangane : tidak tahu, karena baik memilih daging kucing atau ayam maka sama saja penjawab tidak pernah makan daging kucing.

Semoga membantu

maaf klu salah

JADIKAN JAWABAN TERCERDAS YAH…

14. Hukum memakan daging kucing adalah ?​

Question

Hukum memakan daging kucing adalah?

Answer:

Haram Karena kucing bertaring sama seperti singa hewan karnivora

Seperti sabda nabi:

” Kucing itu tidak halal ” karena terdapat sabda nabi kucing itu hewan pemangsa dan kucing memangsa dengan taring dan terkadang memakan bangkai ( layaknya singa ).

Semogamembantu:)

15. cangkriman ing ngisor Iki sing kalebu cangkriman wancahan yaiku… a. lawa lima kalong telu Dadi piro? b.apa sing dijepit wudule,mripate mendelik. C.enak endi daging kucing karo daging pitik?d.wiawite lesmba dhonge karwa pake.​

Jawaban:

d.wiawite lesmba dhonge karwa pake.​

Penjelasan:

Wiwa wite, lesmba dhonge, karwa peke tegese uwi dawa wite, tales amba godhonge, cikal dawa tipake.

Semoga membantu…

maaf klu salah

JADIKAN JAWABAN TERCERDAS YAH…

16. Bedheken cangkriman sing wujude plesetan ing ngisor ikiNo. CangkrimanBadhekane1. Biru bisane dadi wungudikapakake?2. Enak endi daging kucing karodaging pitik?3. Gajah ngidak endhog ora pecah4. urang sapikul matane piro?5. wong adol krambil dikepruki​

Jawaban:

1. Biru bisane dadi wungu dikapakake? (Biru supaya bisa menjadi ungu diapakan). Jawab: Digebuk

(Campuran cangkriman wancahan dan blenderan. Biru: Babi turu/tidur dan wungu: dalam bahasa Jawa berarti warna ungu atau bangun dari tidur)

2. Enak endi daging kucing karo daging pitik? (Enak mana daging kucing dan daging ayam? Jawab: Kalau menjawab enak daging ayam berarti pernah makan daging kucing. Modifikasi cangkriman ini banyak. (jadi jawab saja misal daging sapi, daging tikus dan lain lain).

3. Gajah ngidak endhog ora pecah (Gajah menginjak telur tidak pecah). Jawab: Yang tidak pecah gajahnya (sing ora pecah gajahe)

4. Urang sapikul matane pira. Jawab:

urang = 2

sapi = 2

kul = 2

2 + 2 + 2 = 6

5. wong dodol krambil dikepruki. Jawab:krambile sing dikepruki

17. Endok karo pitik disik endi?

Jawaban:

2 ayam (betina dan jantan)

Penjelasan:

sehingga ayam menghasilkan telur

Jawaban:

artinya:telor sama ayam duluan mana

maaf kalo salah

18. enaknya daging di buat apa aja ya??​

Jawaban:

sate, gulai, iga, bakar, geprek

dibuat rendang dah bosen tcuy:)

19. Kang kalebu cangkriman pepindhan yaiku …. *A.Pak Demang klambi abang yen disuduk manthuk-manthukB.Ana kapal disawat watu bisa kelemC.Enak endi daging kucing apa daging pitik?D.Yo kuwi kang diarani gowang pelot​

Jawaban:

B. Ana kapal disawat watu bisa kelem

Penjelasan:

SEMOGA BERMANFAAT

20. 9. Cangkriman ing ngisor iki sing kalebu cangkriman wancahan yaikuA. Lawa lima kalong telu isih pira?B. Apa sing dipijet wudele, mripate mendelik.C. Enak endi daging kucing karo daging pitik?D. Wiwawite lesmba dhonge karwa pakekak tolong​

Jawaban:lawa lima kalong telu isih pira

Penjelasan:semoga membantu

Video Terkait