Abdi Gaduh Cita-cita Hoyong Janten

Abdi Gaduh Cita-cita Hoyong Janten

Abdi Gaduh Cita-cita Hoyong Janten

abdi gaduh cita cita hoyong janten artinya plis jawab ​

Daftar Isi

1. abdi gaduh cita cita hoyong janten artinya plis jawab ​

Jawaban:

artinya adalah aku punya cita cita mau jadi

Penjelasan:

SEMOGA BERMANFAAT

2. abdi teh ———– pun bapa namina ———— ari pun abdi resep ————— abdi gaduh cita – cita hoyong janten.tolong kak​

Jawaban:

abdi teh Gaduh pun bapa namina (disini isi nama bapak ) ari pun abdi resep (yang ini ga paham maaf )abdi gaduh cita – cita hoyong janten

Penjelasan:

#MaafKaloSalah

[tex]{\boxed{\boxed{\red{\texttt{Semoga\:Membantu\:Dan\:Terimakasih\:}}}}}[/tex]

3. Cita-cita abdi mah, satamatnati paguron luhur téh …. janténpramugaria. gaduhb. hoyongc. hayangd. palay​

Jawaban:

d. palay

semogamembantu

Hoyong atau ga palay

4. 2. Abdi gé… da icalan kembang téh, teu … modalna.a. hoyong, gaduhb.hayang, bogac. bingah, daékd. hoyong, boga​

Jawaban:

b.hayang,boga

Semoga membantu

5. nami abdi ismail.dibabarkeun di bogor,kaping 12 oktober 2004.abdi sakola di SDN bondongan.agama abdi islam.tos ageung hoyong janten guru.abdi mikaresep kana olahraga volley eusikeun paragraf di luhur kana formulir!

nama : Ismail
tempat tanggal lahir : Bogor, 12 Oktober 2004
Sekolah : SDN Bondongan
Agama : Islam
Cita cita : Guru
Hobbi : bermain bola voli

itu dalam bahasa indonesia, tapi kalau disuruh jadi sunda ubah aja jadi bahasa sunda yang kaya nama, ttl, agama, dsb

semoga membantu

6. sareng bapa abdi, abdi hoyong engkina tiasa nganggoengkina abdi hoyong janten dokter. Mimiti ti ayeuna agahontal cita-cita abdi nu hoyong janten dokter engkTawab pananya di handap kalayan jentre!Naon jejer carita di luhur?Naon pagawéan nu dicita-citakeun ku tokoh abdNaon sababna tokoh abdi dina carita di luhur hoDi mana dokter téh damelna?Kumaha sangkan cita-cita lalakon dina carita dkra (X) aksara A, B, C atanapi D dina jawaDumasar kana carita di luhur, tokoh “abdi” ayA. HijiB. Dua​

Jawaban:

1 cita cita abdi

2 hoyong janten dokter

3 ……..

4 di rumah sakit

5 ……..

6 A

Penjelasan:

semoga bermanfaat

7. B. MACA (Membaca Puisi)GURUGuru..Anu ngajaran abdi ku pinuh rasa bungah jeung ikhlas..Pake naon abdi kedah bisa ngabalesna?Anjeun teu pernah cape jeung nyerah pikeun ngabimbing abdi..Ayena, abdi janji moal pernah nyerah pikeun diajar elmu ku anjelGuru..in, sabab abdi hoyong sami sepertos anjeun..Anjeun sapertos pahlawan anu terus nya’angan jalan abdi..Anjeun ajarkeun abdi sadaya elmu pikeun supaya cita-cita abdi bisaGuru..supaya cita-cita abdi bisa ka capai engkena.Anjeun teu pernah cape anjeun ngajaran urang sadayana..Pasti bakal abdi inget terus nasehat anjeun..Guru..Sanajan urang henteu kapanggih deui..Nanging anjeun pasti terus aya di hate abdi. tolong artiin yaa​

Guru…

Yang mengajarku dengan penuh rasa bahagia dan iklas.

Dengan apa aku bisa membalasnya?

Engkau tidak pernah lelah dan menyerah untuk membibingku.

Sekarang, saya berjanji tidak pernah menyerah untuk diajarkan ilmu oleh engkau.

Guru…

Ini Sebab saya ingin seperti engkau.

Engkau seperti pahlawan yang selalu menerangi jalanku.

Engkau mengajarkanku semua ilmu supaya saya bisa meraih cita cita nantinya.

Guru..

engkau tak pernah mengajar kami semuanya.

akqn saya ingat selalu nasihatmu.

guru…

andai saya tidak bertemu mu lagi

Tapi engkau pasti terus ada di hatiku.

-semoga bermanfaat.

8. Cita-citakuKarya: SudarmawanMenjadi dokter adalah cita-citakuMengobati orang yang sakit menjadi tugaskuBertugas mengabdi untuk negerikuAgar masyarakat tetap sehat selaluAkan kugapai cita-citakuBelajar dengan sungguh-sungguh menjadi tekadkuSelalu berdoa dan tetap berusahaAgar menjadi dokter yang berguna bagi nusa dan bangsa jumlah baris pada puisi di atas adalah​

Jawaban:

8

Penjelasan:

Semoga membantu: )

maaf jika slh

jan lupa like, klik love nya, jadikan yg terbaik, dan Follow yh,,,, nanti ku Follback oghey

9. satamatna ti SD, abdi bade sakola ka pasantren margi gaduh cita-cita janten … a. guru b. ustad c. penceramah d. guru ngaos

Jawabannya A. Guru. Semoga bermanfaat^^A. guru
kalo salah maaf y

10. anu hoyong janten kabogoh kuring???

Jawaban:

abdi tiasa ngalakukeun éta

anjeun awéwé atanapi budak lalaki, upami kuring awéwé

11. Teringat cita-cita masa kecil tentang cita cita yg sederhana cita-cita teramat begitu mulia cita cita mengabdi diri pada negara pada penggalan puisi tersebut, bercita cita untuk meraih impian dan bisa mengabdikan terhadap​

Jawaban:

Negara kita Indonesia (Tanah air)

Jawaban:

negara

Penjelasan:

tandai

12. abdi janten hoyong terang.mamah ge…… uninga

mamah ge “palay” uninga

Penjelasan:

maaf kalo salah

13. Abdi hoyong janten budak solehAbdi hoyong janten budak solehTumut piwuruk sepuhSuhud kana ibadahNyaah asih ka sasama13. Kekecapan nu murwakanti tina cutatan kawihdi luhur, nyaéta ….a. nyaah-asihb. tumut-piwurukc. abdi – jantend. suhud – ibadahtolong jawab ya​

Jawaban:

d

SEMOGAMEMBATUYA:)DANMAAFKALOADAKESALAHDITULISANINI

Jawaban:

jawabannya adalah d. suhub-ibadah

14. Cita-Cita Aku punya cita-cita Ingin jadi orang pandai Mengabdi pada bangsa dan negara. Judul puisi di atas adalah …. A) pandai B) Cita-cita C) Angan-angan

b.cita cita smg membantuB. Cita-cita maaf kalau salah

15. Tuluy cantakeun di hareup kelasSOWastaDibabarkeun diYuswa abdiKaresep abdiPun bapa naminahDamelna jantenPun biang naminaDamelna janten …Abdi sakola diKelas.huAbdi gaduh sadérékPun lanceuk naminaKaresepnaPun adi namina.Karesepna ..Ari yuswa pun lanceuk ….Ari yuswa pun adiPun lanceuk sakola di​

Jawaban:

Ni soal tentang perkenalan

*artinya*

Lalu ceritakan di depan kelas

Nama

Tempat, tgl lahir

Umur saya

Hobi saya

Nama Ayah saya

Kerjanya jadi

Nama ibu saya

Kerja nya jadi

Saya sekolah di

Kelas

Saya punya saudara

Nama kk sy

Kesukaan nya

Nama adik saya

Kesukaannya

Klo usia kk sya

Klo usia adik saya

Kk sy sekolah di

Semoga membantu

16. Abdi hoyong janten budak sholeh, abdi hoyong janten budak sholeh. Tumut piwuruk sepuh, suhud kana ibadah, nyaah asih ka sasama. Kekecapan nu murwakanti tina cutatan kawih diluhur, nyaeta … A. Nyaah-asih B. Tumut-piwuruk C. Abdi-janten D. Suhud-ibadah

Jawaban:

D.Suhud-ibadah

Penjelasan:

moga membantu

17. wasta pun… dibabarkeun di… yuswa abdi… karesep abdi… pun bapa namina… damelna janten… pun biang namina… damelna janten… abdi sakola di… kelas… abdi gaduh saderek… pun lanceuk namina… karesepna… pun adi namina… karesepna… ari yuswa pun lanceuk… ari yuswa pun adi… pun lanceuk sekolah di…

Jawaban:

nama kamu..

dilahirkan di..

usia saya..

hobby saya..

nama bapak..

kerjanya apa..

nama ibu..

kerja apa..

saya sekolah di..

kelas..

saya punya saudara..

nama kaka..

hobby nya..

nama adik..

hobby nya..

usia kaka..

usia adik..

kaka sekolah di..

semoga membantu

18. abdi rajin diajar,do hoyong janten dokter artinya​

Jawaban:

Saya belajar dengan giat, saya ingin menjadi seorang dokter

Semoga bermanfaat ya ヾ(^-^)ノ

Jawaban:

Saya belajar dengan giat, saya ingin menjadi seorang dokter

19. abdi butuh anjeun butuh sobat peryogi rerencangan nyarios Abdi hoyong gaduh réréncangan Abdi henteu hoyong nyalira Tulung !

Jawaban:

arti dari diatas

aku butuh kamu

butuh teman

butuh teman untuk berbicara

Saya ingin punya teman

Saya tidak ingin sendirian

Tolong!

Penjelasan: itu

20. Cita-cita luhur dan daya upaya menuaikan pengabdian
yang terus menerus, lambangnya …..​

Jawaban:

Cakra/Lingkaran melambangkan cita-cita luhur dan daya upaya menunaikan pengabdian terus-menerus.

Penjelasan:

maaf klo salah ya

semoga bermanfaat dan membantu sekali

Jawaban:

bentuk cakra / lingkaran adalah cita-cita luhur dan daya upaya menuaikan pengabdian yang terus menerus.

Video Terkait